Mozzarella


Onze mozzarella is van Monta di Lilli en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds in Italië gemaakt. Van oorsprong is  dit een klein familiebedrijf dat in 1918 is opgestart. Na de oorlog is het enorm gegroeid en hebben zij het assortiment ook behoorlijk weten uit te breiden. Zij hanteren nog steeds de traditionele werkwijze maar passen wel de technologie van vandaag toe!


Deeg



Het deeg dat wij gebruiken voor de pizza’s maken wij helemaal zelf. Na veel testen met het maken en bakken van het deeg is het ons gelukt om 

het juiste meelsoort te selecteren en de juiste samenstellingen tussen meel, gist, water en zout te creëren. Zodra het deeg gekneed en opgebold is 

gaat het voor minimaal 24uur in de koeling om te rijzen. Doordat wij een beter meelsoort gebruiken en het langer laten rijzen dan dat vaak 

gebeurt zijn onze pizzabodems lekker licht en luchtig en zijn ze makkelijker verteerbaar."


Onze vleeswaren


Onze vleeswaren komen van rovagnati vandaan, een echt authentiek Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in Italiaanse vleeswaren. Sinds 1940 zijn zij op de markt gekomen met boter en kaas, sinds die tijd hebben ze hun assortiment

enorm uitgebreid en staan zij nu vooral bekend om hun vleeswaren. Denk daarbij aan allerlei soorten salami’s, chorizo, bresaola, rauwe en gekookte hammen en mortadella’s. Uit het ruime assortiment hebben wij mooie en smaakvolle vleeswaren weten te selecteren. Naast het leveren van vleeswaren houdt dit bedrijf zich bezig met het welzijn van de dieren, zijn ze volop bezig met onderzoeken en ontwikkelingen en proberen ze alles zo duurzaam mogelijk te doen. Zo krijgen de dieren bijvoorbeeld geen antibiotica toegediend, worden ze niet zonder verdoving gecastreerd en hebben ze meer ruimte dan wettelijk is vastgelegd. Dit zijn allemaal punten waar wij als Giovanni’s achter staan.

Giovanni's 5 stars after 299 reviews
Giovanni's