Reviews


5 stars after 246 reviews
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza waren erg lekker en het was gezellig. ik kom zeker vaker langs. 5/5/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was aan de onderkant aangebrand 5/4/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s 5/3/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke warme Pizza. Vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets later bezorgd, maar wat wil je op koningsdag, dat hoort er bij👍🏻 Heerlijk gegeten 👌🏻 4/27/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen rucula, website irritant dat je allemaal dingen niet kiezen ipv gewoon een + en het staat in het winkelwagentje 4/27/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super makkelijk besteld, betaald en bezorgd door een vriendelijke dame. Heerlijke gegeten. Pizza met een lekkere bodem en zeer goed van smaak. Top 4/27/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorg tijd komt totaal niet overeen met wat ze zeggen, heel vervelend als je weg moet, vervolgens is het deeg op en moet je nog minimaal een uur wachten! 4/27/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat er geen salami op de pizza, we hadden aangegeven dat de salami extra toegevoegd diende te worden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza, snelle bezorging en overzichtelijke website! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pollo was wat vlauw This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, vriendelijke bezorger. Pizza's zouden 18:00-18:15 komen, beetje gek dat 17:30 op de bon was gezet, bezorger was 17:40. Pizza eventjes warm gehouden in de oven. Pizza maakte veel goed. Gr Wouter. 4/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer prima !! Mooi op tijd en heerlijk warme pizza ! 4/22/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza! 4/20/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s. Keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Pizza’s waren nog gloeiend heet toen deze bezorgd werden. Bestel hier de volgende keer weer. 4/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had even moeite met de bestelling in de website te plaatsen. Kosten berekenen voor betalen met Ideal is wel erg krenterig en klantonvriendelijk. Tijd tussen bestellen en bezorgen was kort. De pizza's zijn smakelijk en de temperatuur is prima..Dat de pizza is vóór gesneden is een handige pré. Mag iets zuiniger met zout. 4/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgd binnen de tijd die we gewenst hadden. Pizza was goed warm. En niet te vergeten erg lekker. 4/12/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was snel en de bezorger was vriendelijke en erg attent! Het allerbelangrijkste, de pizza’s zijn heel erg lekker!! Niet te vergelijken met de andere pizzeria’s in Hattem. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Panna cotta zat er niet bij 4/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, en goed warm bezorgd. 4/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren geweldig lekker! Rijkelijk belegd, bereid met verse en kwalitatieve producten. Lekker warm en snel bezorgd. Wij hebben heerlijk gegeten! 4/3/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zaten verkeerde ingrediënten op de pizza en de pizza was niet goed doorgebakken. 4/3/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd, goed warm en de kwaliteit is perfect. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Was ruim op tijd, goed verzorgd ennn...warm! Top! 3/26/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was netjes optijd. Van de bestelde 4 pizza’s was er 1 niet goed. Na een telefoontje kregen we na 25 minuten de juiste pizza. Beetje jammer voor een eerste keer bestellen. Iedereen eten al op en jij zit nog aan je pizza. Beetje vet van de hoeveelheid kaas maar dat is persoonlijk. Verder goede pizza. 3/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizzabodem te dik en niet krokant. Verder zijn de pizza´s niet echt gekruid. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza met verse en authentieke ingrediënten. Een feestje! 3/20/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's . Snel bezorgd. Lekker warm. Via de status kun je je bestelling exact volgen! Aanrader. 3/17/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 gratis drankje per bestelling. Waarom wordt er dan toch 50 eurocent voor gerekend? Ondanks deze opmerking; de pizza's zijn van goede kwaliteit: een heerlijk knapperige bodem en royaal belegd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s. Heel erg Italiaans. Met andere woorden: net zo lekker als in Italië!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wegens drukte hebben we helaas bijna 2 uur gewacht tot de pizza’s werden bezorgd. Ze belden heel attent daar over op. De pizza’s waren het wachten waard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker makkelijk bestellen. Op tijd bezorgd. Heerlijke pizza's 3/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie website, lekkere pizza, handig dat je na bestellen kan zien wanneer je bestelling onderweg is. Ook bezorging in Wezep. Bodem is ook gluten vrij te bestellen.lekker gegeten! 3/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza zou tussen 17.45 en 18.00 uur bezorgd worden. Vervolgens staat de bezorger om 17.30 voor de deur. Verder een prima pizza. Lekkere knapperige bodem en goed gevuld. 3/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super ! 3/8/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 heerlijke piza's ontvangen en mooi optijd geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voldoet volledig aan onze verwachtingen 👍 3/5/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie duidelijke site, makkelijk bestellen. Heerlijke pizza's! 3/1/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de pizza kan er mee door , maar de bodem en vooral de korst is een beetje taai vergeleken bij onze vorige pizzeria elba toch wel wat minder kwaliteit. 3/1/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een aantal pizza’s gehad en ze waren top. Vooral de bodem is heel smakelijk.👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Giovanni's 5 stars after 246 reviews
Giovanni's