Reviews


5 stars after 188 reviews
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de pizza kan er mee door , maar de bodem en vooral de korst is een beetje taai vergeleken bij onze vorige pizzeria elba toch wel wat minder kwaliteit. 3/1/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een aantal pizza’s gehad en ze waren top. Vooral de bodem is heel smakelijk.👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ideaal! Goede website met illustraties die hun beloftes waar maakten. Rijkelijk belegd met verse ingrediënten, we vonden de smaak wat flauwtjes. Kwam dit door de tomatensaus? Wij weten het niet zo goed. Op tijd klaar en het ziet er allemaal georganiseerd en netjes uit. Veel succes met dit mooie bedrijf! 2/27/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door! 2/26/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere, rijk belegde pizza's met knapperige bodem! 2/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smakelijke pizza's waarvan de salami pizza echter niet op smaak was. De pizza's werden 15 min. te laat geleverd. Ze waren ook helaas niet meer op temperatuur. Dit kan echt verbeterd worden. 2/22/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere pizza's!! Goed belegd! lekker bodem! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Giovanni’s , we hebben gisteren onze bestelling ontvangen. We hebben nu 4 keer pizza gehaald bij jullie en waren altijd tevreden, maar gisteren waren alle pizza’s behalve de margarita niet compleet of niet goed gemaakt. De monza en adria hadden geen burrata bol. De pizza slami had ook heel ham en carpaccio had samlami. Niet goed dus. Groet fam simons This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's!!! 2/19/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, warm, op tijd -wat wil je nog meer! 2/17/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s: goeie bodem en vooral de Napolitana is favoriet bij ons thuis! 2/16/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat had ik er weer zin in😋😋 En geen last gehad van de stroomstoring in Hattem 2/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, was weer lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren rijkelijk gevuld en nog heerlijk warm. Prima bezorging en snel. 2/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een keuze maken op de website was wat moeizaam, maar delivery and de kwaliteit van de pizza en salade was uitstekend. 2/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor eerste keer besteld, heerlijk aanrader, precies op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, goed belegde pizza's. Ze waren op aangegeven afhaaltijd klaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en op tijd klaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De glutenvrije pizza was top! Cadeautje voor de jongste zat er niet bij. 2/6/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1800 was het niet klaar en de pizza was niet gaar... 2/6/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke Pizza’s 2/6/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging mooi op tijd . Pizza was goed warm en smaak was prima ! Ga zo door en tot de volgende keer ! 2/6/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze eerste bestelling bij Giovanni's. Bestellen ging snel en makkelijk (wat handig dat je de voortgang kunt zien! mooie website!), snelle bezorging (binnen een uur), een vriendelijke pizzabezorger (op de fiets!) en heeeeerlijke pizza's! Wij zijn om! 2/5/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s 2/5/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/5/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was onze eerste kennismaking met Giovanni in Hattem. Zeker voor herhaling vatbaar! 2/4/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super smaakvol, lekkere bodem 2/2/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
17,50 voor pizza 1 plakje ham door 4en gescheurd en extra rauwe ham besteld deze ook 1 plakje met minuscule stukjes en randen vanaf korst droog circa 1;5 cm geen saus en beleg was erg jammer en 1,5 uur wachten voor 4 pizza’s kan een keer gebeuren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, en perfect optijd klaar. Ook de tiramisu is zeker een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Keurige lekkere pizza’s . Goed gevuld niet te zout . Ik was echt lekker vol maar niet te vol . Heerlijk waren ze . Casper en Asselien Spannenberg Noordwal 1/30/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super dat de mozerella apart werd geleverd zodat de pizza lekker warm was! 1/28/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren erg lekker! Het afhalen ging volgens afgesproken tijd. De website heeft wel wat verbeterpunten nodig. Voorbeeld: Als je op pizza's klikt kom je eerst uit bij de salades. 1/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s, heet en op tijd. Er miste wel een verrassing bij de kinderpizza. 1/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s 1/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeerlijk! 1/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
pizza te dun met teveel tomatensaus, waardoor de bodem slap was. 1/20/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/19/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2021
Giovanni's 5 stars after 188 reviews
Giovanni's