Reviews


5 stars after 224 reviews
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgd binnen de tijd die we gewenst hadden. Pizza was goed warm. En niet te vergeten erg lekker. 4/12/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was snel en de bezorger was vriendelijke en erg attent! Het allerbelangrijkste, de pizza’s zijn heel erg lekker!! Niet te vergelijken met de andere pizzeria’s in Hattem. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Panna cotta zat er niet bij 4/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker, en goed warm bezorgd. 4/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren geweldig lekker! Rijkelijk belegd, bereid met verse en kwalitatieve producten. Lekker warm en snel bezorgd. Wij hebben heerlijk gegeten! 4/3/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zaten verkeerde ingrediënten op de pizza en de pizza was niet goed doorgebakken. 4/3/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd, goed warm en de kwaliteit is perfect. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Was ruim op tijd, goed verzorgd ennn...warm! Top! 3/26/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was netjes optijd. Van de bestelde 4 pizza’s was er 1 niet goed. Na een telefoontje kregen we na 25 minuten de juiste pizza. Beetje jammer voor een eerste keer bestellen. Iedereen eten al op en jij zit nog aan je pizza. Beetje vet van de hoeveelheid kaas maar dat is persoonlijk. Verder goede pizza. 3/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizzabodem te dik en niet krokant. Verder zijn de pizza´s niet echt gekruid. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza met verse en authentieke ingrediënten. Een feestje! 3/20/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's . Snel bezorgd. Lekker warm. Via de status kun je je bestelling exact volgen! Aanrader. 3/17/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 gratis drankje per bestelling. Waarom wordt er dan toch 50 eurocent voor gerekend? Ondanks deze opmerking; de pizza's zijn van goede kwaliteit: een heerlijk knapperige bodem en royaal belegd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s. Heel erg Italiaans. Met andere woorden: net zo lekker als in Italië!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wegens drukte hebben we helaas bijna 2 uur gewacht tot de pizza’s werden bezorgd. Ze belden heel attent daar over op. De pizza’s waren het wachten waard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker makkelijk bestellen. Op tijd bezorgd. Heerlijke pizza's 3/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie website, lekkere pizza, handig dat je na bestellen kan zien wanneer je bestelling onderweg is. Ook bezorging in Wezep. Bodem is ook gluten vrij te bestellen.lekker gegeten! 3/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza zou tussen 17.45 en 18.00 uur bezorgd worden. Vervolgens staat de bezorger om 17.30 voor de deur. Verder een prima pizza. Lekkere knapperige bodem en goed gevuld. 3/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super ! 3/8/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4 heerlijke piza's ontvangen en mooi optijd geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/6/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voldoet volledig aan onze verwachtingen 👍 3/5/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie duidelijke site, makkelijk bestellen. Heerlijke pizza's! 3/1/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de pizza kan er mee door , maar de bodem en vooral de korst is een beetje taai vergeleken bij onze vorige pizzeria elba toch wel wat minder kwaliteit. 3/1/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een aantal pizza’s gehad en ze waren top. Vooral de bodem is heel smakelijk.👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ideaal! Goede website met illustraties die hun beloftes waar maakten. Rijkelijk belegd met verse ingrediënten, we vonden de smaak wat flauwtjes. Kwam dit door de tomatensaus? Wij weten het niet zo goed. Op tijd klaar en het ziet er allemaal georganiseerd en netjes uit. Veel succes met dit mooie bedrijf! 2/27/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door! 2/26/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere, rijk belegde pizza's met knapperige bodem! 2/23/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smakelijke pizza's waarvan de salami pizza echter niet op smaak was. De pizza's werden 15 min. te laat geleverd. Ze waren ook helaas niet meer op temperatuur. Dit kan echt verbeterd worden. 2/22/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere pizza's!! Goed belegd! lekker bodem! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Giovanni’s , we hebben gisteren onze bestelling ontvangen. We hebben nu 4 keer pizza gehaald bij jullie en waren altijd tevreden, maar gisteren waren alle pizza’s behalve de margarita niet compleet of niet goed gemaakt. De monza en adria hadden geen burrata bol. De pizza slami had ook heel ham en carpaccio had samlami. Niet goed dus. Groet fam simons This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's!!! 2/19/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, warm, op tijd -wat wil je nog meer! 2/17/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s: goeie bodem en vooral de Napolitana is favoriet bij ons thuis! 2/16/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat had ik er weer zin in😋😋 En geen last gehad van de stroomstoring in Hattem 2/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, was weer lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's waren rijkelijk gevuld en nog heerlijk warm. Prima bezorging en snel. 2/13/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een keuze maken op de website was wat moeizaam, maar delivery and de kwaliteit van de pizza en salade was uitstekend. 2/10/2021
Giovanni's 5 stars after 224 reviews
Giovanni's