Reviews


5 stars after 188 reviews
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s; knapperig, vers, niet zout. Lekkere klassieke als ook iets minder traditionele opties op menukaart. Aanrader! 1/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gemuld. Dank jullie wel voor de smakelijke pizza's. 1/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Glutenvrije optie is super! Alleen voor lactosevrij nog een verbetering nodig. Pizza zonder kaas is toch niet echt een pizza 1/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had extra ham op de pizza besteld. Helaas zat dit niet op de pizza. Voor de rest een lekker pizza! 1/15/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en super fijn dat je ook glutenvrije Pizza's kan bestellen 🍕 😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onderkant de van alle 3 de pizza’s waren helemaal zwart. Ook waren ze erg vet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Beste Alette, Wat vervelend om te horen dat de pizza´s niet naar wens waren, excuses daarvoor. Wij vinden de kwaliteit van de pizza´s en klanttevredenheid erg belangrijk en dit hebben wij bij u niet kunnen waarmaken. Ik zal morgen persoonlijk contact met u opzoeken om dit netjes te kunnen afhandelen. Groetjes, Anne
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s. Fijn dat we in Hattem weer een pizzeria hebben! 1/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een klein foutje door dat er een verkeerd pizza was, maar de smaak en bodem zijn perfect. En de levering altijd op tijd. 1/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hebben lekker genoten 1/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top pizza 1/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super lekker gegeten! Erg prettig dat je de status van de bestelling kan zien. Ga zo door m! 1/9/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, lekkere pizza en uitstekende service. 1/8/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voortreffelijke pizza’s! Zoals ze op het plaatje eruit zien smaken ze ook. Ze waren nog warm toen we ze aten. Bezorging was met een glimlach kan ook niet minder dan 5 sterren geven 1/8/2021
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's, niet zo zout. Netjes volgens afspraak bezorgd. Aanrader dus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en wederom heerlijk! 12/26/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke pizza's laten bezorgen. Keurig op tijd gebracht. Pizza's waren weer heerlijk. Giovanni's Pizza kan ik iedereen aanraden. Toch 1 klein aandachtspuntje: de onbedekte rand van de pizza moet niet groter worden. De korst was wel ërg groot. 12/24/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het beleg was erg lekker, vers en goed qua hoeveelheid. Bodem en tomatensaus waren helaas bijzonder flauw. Zout en kruiden leken volledig te ontbreken. Op tijd en warm bezorgd. Wij houden het toch op de pinsa's van de andere pizzeria in Hattem. 12/24/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goeie pizza’s snelle bezorging echt een aanrader 😃 12/21/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service! Zelfs gesneden pizza's! Top! Je proeft de vitamine L, met zorg en liefde klaargemaakt! Dankjulliewel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza. Luchtige maar toch knapperige bodem. Volgende keer de rucola niet vergeten graag want dat maakt de Primavera af. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza's, snelle bezorging. Puntje van aandacht zijn de extra toppings. Deze waren vergeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was niet heel warm 🙃 12/19/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza gegeten 12/19/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet alles gekregen en geen reactie op mijn bericht hierover. 12/19/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere italiaanse pizza's precies zoals besteld en op tijd bezorgd. 12/18/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door We hebben genoten 12/17/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg slechte service! Een uur na mijn bestelling kreeg ik een telefoontje dat de bestelde pizza’s niet geleverd kunnen worden omdat het deeg op was. Erg balen, zeker omdat inmiddels de winkels dicht waren en we noodgedwongen naar de cafetaria moesten. 12/16/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was geweldig! Heerlijke pizza’s!👍 12/16/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/15/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website vergt enige studie, maar het eten is echt heel goed. 12/14/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas de ui op de pizza vergeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 👍🏼 12/12/2020
Giovanni's Kruisstraat 14 038 - 202 40 63
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2020
Giovanni's 5 stars after 188 reviews
Giovanni's